Wie zijn wij?

Je bent hier:

Wie zijn wij?

Motorrijschool Hartel is al 34 jaar een full-time,  Bovag erkende motorrijschool met KNMV gediplomeerde motorrijinstructeurs (KGI). Dat betekent dat je te maken krijgt met de best denkbare motorinstructeur, die jaarlijks wordt bijgeschoold op zijn vakgebied. Een KGI’er heeft op eigen initiatief een aanvullende motor- bromfietsvakopleiding bij de KNMV gevolgd. En onze instructeurs hebben zelf motorrijden als hobby en zijn heel enthousiast in het lesgeven aan beginnende motor- en bromfietsbestuurders.

Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan de kijktechniek, zien en gezien worden, ongevalsvermijdend weggedrag, bepalen van juiste snelheid en positie en daarmee het bewust rijden. Wij streven ernaar jouw vaardigheid boven het gewenste examenniveau te brengen zodat je met vertrouwen het examen tegemoet kunt zien.De enige goede manier om jou te begeleiden is dan ook op de motor. Onze motorinstructeur rijdt daarom altijd op de volgmotor achter jou aan. Middels een aangepast camerasysteem op de volgmotor kan er tijdens de motorrijles gefilmd worden. De kandidaat kan dus altijd terug zien wat hij/zij doet tijdens de motorrijles. Tevens kan men zelf de beschikking krijgen over zijn/haar filmpje.

Kies voor een KNMV Gediplomeerd Motorrijinstructeur

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Persoonlijke aandacht, vakmanschap, vertrouwen en een leuke band met jouw instructeur zijn volgens ons de beste ingrediënten voor het behalen van jouw rijbewijs. Met 14 lesvoertuigen en 7 rijlescoaches helpen wij dagelijks nieuwe weggebruikers met veel plezier de weg op!

Verder bieden wij als extra service dat jij gebruik kunt maken van de rijbewijsapp. Hierin kun je jouw gegevens bekijken o.a.je planning, je eigen gegevens, je facturen en daarnaast krijg je een half uur voordat je rijles begint een push-bericht. Zo vergeet je dus nooit een rijles!

En om je goed voor te kunnen bereiden op het theorie-examen hebben wij een theorie webshop. Hierin vind je alle theorie leermiddelen die je kunt bestellen om te leren voor dit theorie-examen en heb je vragen of hulp nodig, dan kun jij altijd bij ons terecht!

Bij Motorrijschool Hartel doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de optimale begeleiding krijgt om snel en verantwoord het motorrijbewijs te halen en dat jij altijd met veel plezier kan terugkijken op het succesvol behalen van jouw rijbewijs.

Al onze motorrijlessen starten vanuit Harderwijk. Wij zitten hier midden in het CBR examengebied. Iedere les wordt dus 100% benut!

Al 34 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Motorrijschool Hartel

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Motor rijschool Hartel is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al 34 jaar garant staat voor een motor rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motor rijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw motorrijlessen.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Snel je motorrijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de motor rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooterrijbewijs!

Contactformulier:
    What is 8 + 5


      What is 1 + 1