Locaties

Je bent hier:

Locaties

Waar je motorrijlessen volgen? Natuurlijk bij fulltime Motorrijschool Hartel.

Op onderstaande kaarten onze vestigingen te Harderwijk en Zeewolde.
Al onze scooterrijlessen, motorrijlessen en aanhanger (BE) rijlessen starten vanuit Harderwijk. Wij  zitten hier midden in het CBR examengebied. Dat betekent dat je niet vanuit een ander dorp of andere stad tijdens je rijlessen, naar het examengebied hoeft te rijden. Iedere rijles wordt dus 100% benut!

30 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijschool Hartel

Ervaring

Motor rijschool Hartel is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al 30 jaar garant staat voor een motor rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motor rijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw motorrijlessen.

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Efficiëntie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de motor rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooterrijbewijs!

Contactformulier: