Je bent hier:

Theoriecursus in 1 dag

Als je het lastig vindt om zelfstandig je theorie te leren dan kunnen wij je daarmee helpen. Tijdens onze klassikale theorieles bespreken wij de belangrijkste onderwerpen en kunnen we je begeleiding geven bij het leren en al je vragen beantwoorden. Dat is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon heel gezellig!

Persoonlijke aandacht

Onze klassikale theorielessen worden gehouden in kleine groepen, gegeven door een ervaren theorie docent. Hierdoor is er de mogelijkheid tot veel individuele begeleiding.

Klassikale cursus in 1 dag

Tijdens onze klassikale theoriecursus volgen we de nieuwste trend in het opleiden, namelijk het online oefenen en examineren. Opgedane kennis kan zo voortdurend worden getoetst en uiteindelijk geeft het systeem de bevestiging dat je het gewenste examenniveau hebben bereikt.

Prijs

Een klassikale theoriecursus hoeft niet duur te zijn. Hartel Rijopleidingen heeft de visie om dit voor iedereen toegankelijk te maken en elke theorie examenkandidaat gelijke kansen te bieden. De kosten bedragen €99,-. Dit is inclusief de theoriecursus, 1 theorie-examen bij het CBR en vervoer naar het theorie-examen!

Theorie leermiddelen 

In onze uitgebreide  WEBSHOP vind je theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen voor je theoriecertificaat voor de auto-, motor- of bromfiets. Bezoek onze webshop en kies het product dat bij je past. Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren.

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijschool Hartel

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!
    What is 6 + 2


      What is 8 + 4