Je bent hier:

Motor theorie halen

Je rijbewijs halen is een mooi moment in je leven. Als je voor het motorrijbewijs wilt gaan, moet je weer opnieuw een theoriecertificaat voor deze categorie halen. Dit hoeft niet voor aanvang van de rijopleiding, mits je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B.  Om je rijbewijs in ontvangst te mogen nemen zal je een theorie- en praktijkexamen moeten halen. Wil je starten met je rijopleiding? Dan is Motorrijschool Hartel echt iets voor jou! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Motor Theorie halen: wacht niet te lang

Voor het behalen van het motorrijbewijs is het een vereiste om het theoriecertificaat te behalen. Wil je direct beginnen met de rijlessen? Wacht dan niet te lang met je theorie examen. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig en de opgedane kennis kun je goed gebruiken tijdens de rijlessen! Om je motor theorie examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR.

Motor Theorie halen: voorbereiding

Je motortheorie kun je thuis of klassikaal voorbereiden. Om je goed voor te bereiden heb je natuurlijk wel de juiste leermiddelen nodig. Bekijk in onze webshop de leermiddelen die wij aanbieden. Op deze manier hopen wij je gedurende het gehele proces te helpen en te ondersteunen. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen, internetopleidingen, maar bieden ook klassikale theorie aan voor je motor- of bromfietsrijbewijs. Bezoek onze webshop en kies het product dat het beste bij je past.

 

Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt meteen beginnen met leren! Wacht niet langer en bereid je goed voor!

Al 34 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Motorrijschool Hartel

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 34 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Snel je motorrijbewijs

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!
  What is 1 + 8


   What is 8 + 7

    

   Testimonials