Je bent hier:

Prijslijst

 

 

 

Try the bike; 2u motorrijles nu voor 80,-
Actie Startpakket; 10u rijles, 1 avb examen en 1 avd examen 789,-
Losse rijlessen per 60 minuten 47,50
Compactopleiding avb + avd 1095,-
AVB (her) examen 120,50
AVD (her) examen 254,50
Theorie leermiddelen zie onze webshop
Eénmalige kosten
Gezondheidsverklaring, invullen en betalen op: www.cbr.nl 37,80
Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 01-12-2019.

30 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijschool Hartel

Ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials