Over Ons

Je bent hier:

Meer over ons weten?

Motorrijschool Hartel is al 30 jaar een full-time,  Bovag erkende motorrijschool met KNMV gediplomeerde motorrijinstructeurs (KGI). Dat betekent dat je te maken krijgt met de best denkbare motorinstructeur, die jaarlijks wordt bijgeschoold op zijn vakgebied. Een KGI’er heeft op eigen initiatief een aanvullende motor- bromfietsvakopleiding bij de KNMV gevolgd. En onze instructeurs hebben zelf motorrijden als hobby en zijn heel enthousiast in het lesgeven aan beginnende motor- en bromfietsbestuurders.

Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan de kijktechniek, zien en gezien worden, ongevalsvermijdend weggedrag, bepalen van juiste snelheid en positie en daarmee het bewust rijden. Wij streven ernaar jouw vaardigheid boven het gewenste examenniveau te brengen zodat je met vertrouwen het examen tegemoet kunt zien.De enige goede manier om jou te begeleiden is dan ook op de motor. Onze motorinstructeur rijdt daarom altijd op de volgmotor achter jou aan. Middels een aangepast camerasysteem op de volgmotor kan er tijdens de motorrijles gefilmd worden. De kandidaat kan dus altijd terug zien wat hij/zij doet tijdens de motorrijles. Tevens kan men zelf de beschikking krijgen over zijn/haar filmpje.

Kies voor een KNMV Gediplomeerd Motorrijinstructeur

Tijdens motorrijlessen heb je beschermende kleding nodig. Om je deze flinke investering te besparen, kun jij tijdens jouw opleiding gratis gebruikmaken van onze jassen, broeken, handschoenen en helmen.Wil jij toch liever eigen kleding of een helm, dan is het ook mogelijk om dit tegen een aantrekkelijke prijs bij ons aan te schaffen, vraag even naar de catalogus.

Al onze motorrijlessen starten vanuit Harderwijk. Wij zitten hier midden in het CBR examengebied. Iedere les wordt dus 100% benut!

Motorrijschool Hartel

Ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!