Motorrijbewijs
Je bent hier:

Motorrijbewijs halen

Je motor rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven.Wil je starten met je motor rijopleiding? Dan is Motorrijschool Hartel echt iets voor jou! Motorrijschool Hartel in al ruim 30 jaar actief en kan zichzelf, door al haar ervaring, een kwalitatieve rijschool noemen! Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Motorrijbewijs: verschillende opleidingen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het halen van je motor rijbewijs, afhankelijk van je eigen wensen. In de eerste plaats is er de reguliere opleiding. Je lest 1 of 2 keer per week en bouwt je vaardigheid in jouw eigen tempo op tot het examen niveau. Zodra je er aan toe bent wordt het examen aangevraagd. Liever vlot en op voorhand weten waar je aan toe bent? Kies dan voor onze spoedcursus motorrijbewijs.

De prijzen voor onze opleidingen vind je op onze prijzenpagina.

Motorrijbewijs: Onze lesmotoren 

Je lest op een Kawasaki ER6n voor je A2 rijbewijs, code 80 en A rijbewijs en op een KTM Duke voor je A1 rijbewijs. Allen uitgerust met ABS en handvatverwarming! Voor de kleinere motorkandidaat hebben wij zelfs twee verlaagde Kawasakis ER6n. (Alleen A rijbewijs)

Denk eraan dat je zelf een paar handschoenen en stevige, enkel-bedekkende schoenen mee moet nemen. Een helm en kleding hebben wij in bruikleen, echter gezien het coronavirus is dit geheel op eigen risico. Tijdens de motor rijlessen staat jouw motorinstructeur ten alle tijden met jouw in contact via een draadloos systeem.

Motorrijles, motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

30 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijschool Hartel

Ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

    Testimonials