Je bent hier:

Snel je motorrijbewijs halen met rijschool Hartel!

Altijd al je motorrijbewijs willen halen en het heerlijke vrije motorgevoel willen ervaren? Meld je dan nu aan voor een motorrijles bij Rijschool Hartel. Leuke en gevarieerde motorrijlessen  op elk individueel niveau, zodat jij je motorrijbewijs op je eigen tempo kunt halen. Wij hebben hebben het KNMV-keurmerk en KNMV-gediplomeerde instructeurs, zo zorgen wij ervoor dat jij verantwoord en goed voorbereid de weg op gaat. Neem direct contact op om een Try the Bike (kennismakingsles motor) in te plannen.

 • Snel je motorrijbewijs halen1
 • Voordelig je motorrijbewijs halen!
 • Spoedopleiding v.a. 4 dagen!
 • Examenzekerheid, geen wachttijden CBR!
 • Vooraf duidelijkheid in de kosten!
 • Vanaf 1989, waardering klanten 9,5!

ACTIE MOTORRIJOPLEIDING: STARTPAKKET NU €930,-

Waarom motorrijschool Hartel?

Motorrijschool Hartel is al ruim 30 jaar dé rijschool die garant staat voor motorrijlessen van hoge kwaliteit. Zo komen wij onze afspraken na, leveren kwaliteit en scholen onszelf continu bij, zodat we jou de allerbeste motorrijopleiding kunnen bieden. Bij ons kun je ook snel je rijbewijs halen. Deze spoedopleiding is al mogelijk vanaf 4 dagen!

Ervaring

Al ruim 30 jaar in het vak en hebben dus een uitgebreide ervaring in het geven van motorrijlessen. Wij komen onze afspraken na en streven naar de hoogste kwaliteit, waardoor we zijn uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

KNMV Rijschool Keurmerk

Een goede rijschool kun je herkennen aan het KNMV Rijschool Keurmerk met gecertificeerde KNMV motorrijinstructeurs (KGI). Met dit keurmerk kunnen wij ons als goed georganiseerde rijschool, met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde instructeurs onderscheiden. En worden wij erkend als specialist op het gebied van motorrijopleidingen.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,5!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Daarnaast beveelt 98% van onze klanten ons aan! Dit zijn cijfers waar we erg trots op zijn en die aantonen dat we inderdaad voor de allerbeste kwaliteit van jouw motorrijlessen gaan.

BOVAG-lid

Erkend BOVAG-lid, wat betekent dat we gegarandeerd een goede en betrouwbare rijschool zijn. De instructeurs worden periodiek gecheckt en bijgeschoold en hebben altijd allemaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Efficiëntie

Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van de motorrijlessen, waarbij we rekening houden met jouw gewenste tempo. Zo haal jij op een leuke, vlotte en efficiënte manier jouw motorrijbewijs.

Begrip in de regio

Omdat we al jarenlang actief zijn en al talloze mensen hebben geholpen met motorrijlessen en het behalen van hun motorrijbewijs, zijn we een begrip in de regio. Wij zijn dé betrouwbare motorrijschool in Zeewolde, Harderwijk, Hierden, Ermelo, Biddinghuizen, Nunspeet en omstreken.

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn behoorlijk trots op onze klanttevredenheid. We worden gemiddeld namelijk beoordeeld met een 9,5 en maar liefst 98% van onze klanten beveelt een motorrijopleiding bij Rijschool Hartel aan! Wil je zelf lezen wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan al onze reviews op Klantenvertellen.

Kosten motorrijbewijs

 

Try the bike; 1,5u motorrijles nu voor 82,50
Actie Startpakket; 10u rijles, 1 avb examen en 1 avd examen 930,-
Actie Pakket losse lessen, zie onze webshop
Spoedopleiding vanaf 4 dagen, vraag een prijsopgave!
Theorie leermiddelen zie onze webshop
Eénmalige kosten:
Gezondheidsverklaring, invullen en betalen op: www.cbr.nl 44,50

Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 01-09-2023.

Lesmotoren en kleding

Bij ons heb je motorrijles op een BMW 900r of een Kawasaki ER6n voor de categorieën A en A2 of op een KTM Duke voor de categorie A1. Deze motoren zijn uitgerust met ABS en handvatverwarming. Voor de kleinere motorkandidaten hebben we zelfs twee verlaagde Kawasakis ER6n. Denk eraan dat je zelf een paar handschoenen en stevige, enkel-bedekkende schoenen mee moet nemen. Een helm en kleding hebben wij in principe niet meer structureel in bruikleen, dit omdat eigen kleding en helm toch altijd een betere pasvorm heeft, wat je veiligheid ten goede komt. Uiteraard is corona nu ook een reden om niet de helm, die net de les voor jou gebruikt is door een ander, op te willen hebben.

Theorie halen

Om je motorrijbewijs in ontvangst te mogen nemen, zal je zowel een theorie- als een praktijkexamen af moeten leggen. Om je goed voor te kunnen bereiden op je theorie-examen, heb je natuurlijk wel de juiste leermiddelen nodig! Wij verkopen deze theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen in onze webshop.

Neem contact met ons op!
  What is 3 + 1


   What is 9 x 9

    

   Motorrijschool Hartel

   Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

   Ruim 30 jaar ervaring

   Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 34 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

   Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

   Erkend Bovag en KNMV rijschool

   De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

   Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

   Snel je motorrijbewijs halen

   Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!