Locaties

Op onderstaande kaarten onze vestigingen te Zeewolde en Harderwijk.
Al onze bromfietsrijlessen, motorrijlessen en aanhanger rijlessen starten vanuit Harderwijk. Wij  zitten hier midden in het CBR examengebied. Dat betekent dat je niet vanuit een ander dorp of stad tijdens je rijlessen, naar het examengebied hoeft te rijden. Iedere les wordt dus 100% benut!
Voor de autorijlessen halen wij je thuis op in Zeewolde, Biddinghuizen, Harderwijk, Ermelo, Hierden en Nunspeet. Wanneer je ook met je rijlessen wilt starten en eindigen in het examengebied, is ophalen bij school in Harderwijk of het NS Station Harderwijk altijd een mogelijkheid.

30 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijschool Hartel

Ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials