Fotoalbum

Je bent hier:

Staat jouw foto er al tussen?

In het fotoalbum komen de foto’s van alle leerlingen te staan die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Of het nou voor de brommer of motor is, wij zullen ervoor zorgen dat jij gemakkelijk met al je vrienden en vriendinnen kan delen dat jij geslaagd bent voor jouw rijbewijs.

Wil jij hier straks ook tussen staan?

Vraag dan een proefles aan om te zien hoe je onze lessen vindt! Wij gaan er dan samen voor zorgen dat jij binnenkort ook bij ons op de foto als gelaagde komt!

Recentelijk afgereden en jouw foto staat er niet tussen?

Het kan even duren voordat jouw foto online staat.  Maar wanneer hij op onze website staat, kun je hem delen met al jouw vrienden op jouw favorieten sociale netwerken.

Motorrijschool Hartel

Ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!