Motorrijbewijs
Je bent hier:

Categorieën

Tegenwoordig zijn er drie verschillende categorieën motorrijbewijzen namelijk, A1, A2 en A. Het type rijbewijs dat je kunt halen, hangt af van het vermogen van de motor, je leeftijd en je ervaring. Voor elke nieuwe categorie motorrijbewijs moet je opnieuw examen doen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Rijbewijs richtlijnen motorrijbewijzen (NIEUW: Code 80)

 

Wil je je motorrijbewijs halen dan hangt het af van je leeftijd in welke categorie je valt. De categorieën voor het motorrijbewijs zijn nu als volgt:

A1: Rijlessen vanaf 17 jaar, praktijkexamens als je 18 bent.

A2: Vanaf 20  jaar   of minstens 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A1

A:  Vanaf 21 jaar (rijbewijs A met code 80) óf minstens 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A2.

 

Meer informatie kunt u hier nalezen: https://mijn.bovag.nl/dossiers/structuur-motorrijbewijs;-de-veranderingen-op-een/motorrijbewijs-a1,-a2,-a-en-code-80

Motorrijles, motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijschool Hartel

Ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials