Je bent hier:

Autorijbewijs

Voor het behalen van je rijbewijs heb je meer nodig dan een goede rij-instructeur. Een rijles pakket wat aansluit bij jouw wensen is minstens zo belangrijk. En, dat Motorrijschool Hartel net ietsje meer voor je doet, zal langzamerhand duidelijk zijn. Heb jij nog geen idee welke rijopleiding voor jou de geschikte is, laat je dan geheel vrijblijvend door ons adviseren.

Tijdens het praktijkexamen word je, meer nog dan voorheen, beoordeeld op je verkeersinzicht en of je zelfstandig kunt rijden. Daar zijn vijf  extra examenonderdelen voor ontwikkeld welke tijdens de rijles uitvoerig worden behandeld namelijk:

 • Zelfstandig route rijden;
  ……….zelf naar een bekend punt rijden: coördinatie
  ……….rijden met behulp van een navigatiesysteem
  ……….rijden aan de hand van meerdere routeopdrachten tegelijk: cluster
 • Zelfstandig bijzondere manoeuvres uitvoeren
 • Gevaarherkenning door een verkeerssituatie te bespreken: situatiebevraging
 • Zelfreflectie
 • Milieubewust rijgedrag

28 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijschool Hartel

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Ervaring

Motorrijschool Hartel is dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Hartel uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Gecertificeerd

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs (KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI). Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs, ons onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motoropleidingen is beoordeeld.

Motorrijles, snel je motorrijbewijs, motor rijschool Harderwijk, motor rijschool Zeewolde

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!
  What is 3 x 7


   What is 3 + 3

    

   Testimonials